Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
440 Postów
jacek piatek
(MNICH79)
Latający Holender
KURCZE POWAZNY PROBLEM;WIEM ZE NIEKTORZY NIE MAJA WYBORU I MUSZA TAK PRACOWAC ALE ZA TAKIE WARUNKI DO ZYCIA I KASE TO WOLABYM CHYBA NIC NIE ROBIC;
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Witam no jest to ciężki orzech do zgryzienia, ja w NL jestem już 2 lata i jako tako źle jeszcze nie trafilem, warunki mieszkaniowe mam dobre za każdym razem duży pokój 1 osobowy kar za byle co nie ma, ale jeśli ktoś się natknie na pośrednika bodajże millenium to moja szczera rada omijaj szerokim łukiem drogi przyjacielu to też obóz pracy, moja mama tam pojechała, sama ich znalazla i po 1 wypłacie telefon żeby ją zabrać z tamtąd bo kradną i oszukują itp, na szczęście udało się ją szybko ewakuować i jeszcze 18 innych biednych kobiet
Zgłoś wpis
1 Post
magdalena kowalska
(magda242480)
Początkujacy
co ty pieprzysz! jeśli dla ciebie Efficient at Work to obóz pracy tylko dlatego ze płacą po 100 euro na miesiąc to chyba masz coś z głową. Twoim zdaniem 1000 euro na miesiąc to za mało dla ludzi nieznających języka ?? to jest praca dla ludzi nieznających języka więc 1000 euro miesięcznie to stawka w sam raz a nawet dość dobra jak na pracę bez znajomości języka. chyba nie wiesz jak jest naprawde w obozie pracy!
Zgłoś wpis

Bliżej nas